Welcome kanggo LOFI Robot Learning Centre

Apik banget kanggo ndeleng sampeyan kene!

Halaman iki ngemot pesawat lengkap pandhuan lan conto coding kanggo kabeh LOFI Robot kits. Sadurunge miwiti nggarap duweke LOFI Robot, kita sarat banget miwiti karo Bagean persiapan. Sabanjure, pindhah menyang bagean sing cocog karo kit sing sampeyan duwe. Pamilik Kit lengkap bisa nggarap kabeh bagean.

Kanggo kepenak, konten situs web bisa diterjemahake menyang salah siji satus papat basa. Sampeyan bisa milih basa sing paling nyaman kanggo sampeyan ing sudhut kiwa ndhuwur situs web.

Seneng-seneng!