Mirë se vini në LOFI Robot Learning Center

Është mirë të të shoh ty këtu!

Kjo faqe përmban një seri të plotë të udhëzimeve të montimit dhe shembujve të kodimit për të gjithë LOFI Robot kits. Para se të fillosh të punosh me të LOFI Robot, ne rekomandojmë që të filloni me Seksionet e Përgatitjeve. Tjetra, shkoni në seksionin që korrespondon me kitin që keni. Pronarët e plotë të Kit mund të punojnë me të gjitha seksionet.

Për lehtësinë tuaj, përmbajtja e internetit mund të përkthehet në një nga njëqind e katër gjuhë. Ju mund të zgjidhni gjuhën që është më e rehatshme për ju në cepin e sipërm të majtë të faqes së internetit.

Have fun!