Wilujeng sumping LOFI Robot learning Center

Éta saé pendak sareng anjeun di dieu!

Kaca ieu ngandung set paréntah lengkep sareng conto coding sadayana LOFI Robot kits. Sateuacan ngawitan damel sareng anjeun LOFI Robot, kami wani pisan nyarankeun mimiti Bagian olahan. Salajengna, pindahkeun kana bagian anu cocog sareng kit anjeun gaduh. Pamilik Kit pinuh tiasa damel sareng sadaya bagian.

Pikeun genah anjeun, eusi situs wéb tiasa ditarjamahkeun kana hiji saratus opat basa. Anjeun tiasa milih basa anu langkung saé pikeun anjeun dina pojok kénca luhur website.

Sing senang-senang!